Servicii

Durere de dinți? Cu cât leziunea este descoperită mai devreme, cu atât intervenţia devine mai eficientă. Şansele ca dintele să rămână vital sunt mai mari.

Chirurgia orală se concentrează pe diagnosticul și tratamentul chirurgical al bolilor dentare, leziunilor și defectelor, legate de aspectele funcționale și estetice ale feței, gurii, dinților și maxilarelor.

ENDODONȚIA este specialitatea medicine dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul şi tratamentul afecțiunilor pulpei dentare. Este una dintre preocupările noastre majore.

Zâmbetul face parte din primele aspect remarcate la o persoană. Tehnologia actuală, foarte avansată, ne pune la îndemână o gamă variată de mijloace astfel încât avem posibilitatea de a transfoma dinții frumoși într-o carte de vizită de succes.

Implantologia este o soluție medical modernă de înlocuire a dinților absenți de pe arcada dentară cu dispositive radiculare din titan, care pot fi protezate după un interval de timp, în funcție de condițiile specific și tipul de implant ales.

Ortodonţia este o ramură a medicine dentare care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea anomaliilor dento-maxilare și realizarea unor relaţii intermaxilare corecte (orthos= drept, dontos=dinți).

Boala parodontală sau, popular, parodontoză, este o afecțiune dentară care se referă la îmbolnăvirea parodonțiului marginal – aparatul de susținere a dinților în oasele maxilare (gingii, ligament dentare, etc.)

Stomatologia pediatrică numită și pedodonție (greacă “pes”=copil,“odontos”=dinte) se ocupă cu prevenirea și tratarea afecțiunilor dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

Implică totalitatea terapiilor și metodelor de prevenire a bolilor dentare. Reprezintă baza îngrijirii dinților și un mijloc de a evita multe dintre neplăcerile ce țin de sfera dentară.

Ce este protetica dentara? Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsa sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

TOP Call Now Button