Despre Cabinetul Stomatologic Dentia Iasi

Echipa DENTIA este o echipa tanara, cu o viziune progresista si cu o reala pasiune pentru meserie. In permanent proces de documentare si de analiza a tehnicilor si tendintelor din intreaga lume, medicii care lucreaza in echipa DENTIA trebuie sa obtina mereu satisfactia lucrului bine facut, pentru ca, oricat de idealist ar suna in zilele noastre, medicul traieste prin pacient.

Dentia intr-o fraza:

Medici stomatologi tineri si dedicati!

Cabinet

In cabinetul de medicina dentara DENTIA, nu se rezolva comenzi ci se trateaza pacienti. Puteti avea deplina incredere ca veti fi tratati cu profesionalism. Comunicarea este esentiala in stabilirea unor rezultate excelente si in stabilirea acelor conditii de confort, atat de necesare in ziua de azi.

Proceduri

Personalizarea procedurilor in functie de fiecare pacient si caz in parte este un lucru dat, pentru care s-a depus acel juramant hipocratic de la bun inceput. Vor fi luate in calcul si prezentate toate variantele de tratament si va fi aleasa cea mai buna, impreuna cu dumneavoastra.

Ce recomanda medicii nostri stomatologi?

Recomandam fiecarui pacient sa vina la cabinetul nostru pentru cel putin 1 control pe an. Daca se poate odata la 6 luni, este excelent. Cariile tratate la timp va pot salva de durerea neplacuta precum si de eventuale interventii mai de durata si implicit costisitoare. Este mai ieftin sa previi! La cabinetul stomatologic Dentia din Iasi, mergem pe aceasta premisa! Aveti grija de sanatatea dumneavostra cu costuri si implicatii putine!

De ce sa alegi cabinetul stomatologic Dentia?

Pentru ca la noi gasesti cele mai inalte standarde in medicina dentara. Suntem la curent cu cele mai noi tehnici, proceduri si materiale pentru tratament. Investim mereu in echipament de ultima generatie pentru rezultate impecabile. Aplicam cele mai potrivite tratamente ca dvs. sa simtiti nu simtiti durere si disconfort.

Ce spun clientii nostri:

Admir profesionalismul și dăruirea.Medici de nota 10. Felicitări oameni minunați. Pentru prima dată vin la stomatolog fără teamă. Vă multumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine. Recomand din tot sufletul Dentia

Claudia Balan

Un cabinet foarte, foarte bun și Doamnele Doctor de nota 10...Noi foarte mulțumiți plecăm de la cabinet . . Un cabinet de exceptie. Recomand cu încredere și drag!

Dan Incau
TOP Call Now Button